lördag 12 augusti 2017

Flyktinganläggningar töms.

Lika lätt herr Karlsson hade det under massinvasionen av nykomna, lika svårt har han det nu då hans anläggningar avfolkas i snabb takt..
Dags att ta fram malpåsen? Ett efter ett läggs nu flyktingförläggningar ner i Sverige.. För hur länge?? Det vet i tusan kan ändra sig på några dagar..
Nästa vecka lämnar den sista gruppen av asylsökande flyktingförläggningen Stora Ekeberg utanför Skara. Migrationsverket har sagt upp avtalet med Bert Karlssons bolag Jokarjo med motiveringen att man inte längre har behov av boendeplatser.. Det har gjort herr Karlsson sur.. De gör som de vill, företag som försöker vara seriösa behandlas som skit, säger en upprörd Bert Karlsson..
Jag vet inte men finns det mindre flyktingar så måste väl verksamheten dras ner, eller? Man hade goda tider när det kom runt 150 000 på ett år vilket var ohållbart för både landet och kommunerna som dras ännu med sviter efter detta..
Lundsbrunns kurort med 723 platser lades ned.. Brännebrona likaså eller håler på och avvecklas.. Så nog har det minskat, många får se sig om efter andra inkomster.. Lundsbrunns kurort är väl till salu igen när lättförtjänta skattepengar nu inte strömmar in..
Vet heller inte hur det ser ut på De la Gardie park där det fanns flyktingar, har inte varit och kollat.. dock finns det anläggningar kvar som vid brandstation och t.ex. överst i Tändsticksfabriken.. Men som sagt här vet jag inte..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mycket fylla

i stan? När man läser "polisiärt" i tidningen så ser man hur mycket påverkade personer som tas om hand i stan, mestadels av alkoho...