måndag 21 augusti 2017

BB protester.

På söndagen arrangerades en rikstäckande manifestation mot kaoset och neddragningar inom förlossningsvården, där det bland annat marscherades i Vänersborg. – Vi hoppas att politikerna förstår allvaret när det inte bara är vårdpersonalen som reagerar, säger arrangören..
Här har man sedan länge bestulit oss på BB och det gick väl ganska lätt den stölden.. Så nu är det Skövde eller Trollhättan som gäller för barnafödande i vårt område.. Så här förekom inga större protester, vi är kuvade i detta fall..
Men när folk misstänkte att samma figurer skulle börja fingra på vår akut så tog det hus i helvete. Jag som aldrig går i demonstrationståg deltog i protesten, synd bara att inte vi tog tag i BB frågan.. Demonstrationen för akuten gick från sjukhuset till torget och det var massivt..

Nu har vi till och med fått ett värdigt ambulansintag och en ombyggd entré det borde väl förhoppningsvis borga för att vår akut kommer att finnas kvar..

Inga kommentarer:

DLG ska spara.

 Sjukhussyndromet har nått skolan nu De la Gardie och när man skall spara drabbar det inga elever.. Det ska finnas tillräckligt med materia...