torsdag 6 juli 2017

Smått och gott.

Att det är ett evenemang i stan detta veckoslut har väl inte undgått någon.. Dagen före skarpt läge grejade man ute på fältet, här ställer man upp de viktiga bajamajorna och inne i stan vad gäller centrum reste man tält nästan vart man såg.. Skall ju bli regn i morgon så jag drar ut idag.. Hoppas den prognosen är fel så man får uppehåll..

På vägen ut till fältet cyklade jag förbi ett av kommunens nya projekt, elverket.. Ett dyrt projekt som man anser sig behöva göra.. Får hoppas man har sina papper klara här.. Det var väl inget frenetisk byggande därute, men en del är redan gjort i gatorna där rör dragits från det nuvarande elverket.. NCC är de som bygger..

Så har då den första hyresgästen flyttat in i "Sibirienhusen en veterinär och det följer väl andra, kontor var det visst också.. Men skall man inte kosta på längan lite snyggare färg? Eller skall den färgen kanske föra tankarna till vad länga döptes till. Där innan Rörstrand tog emot material från båtar..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...