torsdag 13 juli 2017

Restaurangerna på torget

under Power meet veckan fick inte de inkomster man önskade och vissa försöker skjuta över det till kommunens ansvar, löjligt..
Sådant arrangemang faller alltid på de som bestämmer sig att vara med på evenemanget och kommunen har inget ansvar för att detta jippo skall gå ihop ekonomiskt..
Till dem som gnällde för överblivna "öltunnor" ni vet väl att de kan returneras? Ingen vinst på det men det blir ingen total förlust..
Övrig handel i Lidköping är tråkigt att det gick lite snett, men det är samma sak där, det är på ert eget ansvar och man behövde inte som några ta i från tårna.. Vad hade det gjort om vissa varor tagit slut?
Lidköpingsbor lämnade staden läste jag??? Jag vet ingen i min bekantskapskrets som blev så hysterisk eller hörde talas om att kompisars vänner lämnade staden.. Några gjorde det säkert, men de hade ändå inte varit sociala under dessa dagar så de kunde gärna lämna..
Nä låt det bli slut på tjafset nu och framför allt slippa korkade inlägg såsom sprickor i broar.. När man inte hittar problem med fylla/bråk och nedskräpning så måste man kompensera med annat.. Nu väntar vi på Hjulafton samt andra evenemang som Svensson mer kan acceptera än bilkortege som man kallar "raggare"..

Inga kommentarer:

Fetta!

Vill man ha en specialdesignad registreringsskylt kostar det 5000, har läst om summan 6500 kronor också, vilken summa som är rätt vet jag i...