onsdag 5 juli 2017

Pizzeria till salu.

Sugen på att bli Pizzabagare? Dalängens pizzeria är ute till försäljning på Blocket och har ni lite pengar som ligger till ingen nytta så!! Och vill få deg på händerna..
Men det är en stenhård bransch inte minst i denna stad där det finns massor av kaféer, restauranger, pizzor och andra näringsställen som vill fylla våra magar med något..
Nu har man fått för sig att öppna en ny restaurang där Jysk låg innan om det var i början av nästa år.. Och visst, det är inte skattepengar man pytsar in utan egna kapital. Gör man det i en stad med den konkurrensen som finns i Lidköping så är man väl säkra på att ta andelar.. Bara på Rörstrandsområdet dit detta tillhör så finns det minst tre ställen innan som har med förplägnad att göra och nu släpper man in ett till..
Dundersuccé gjorde ju mat-tälten vid torget, men det var något utöver det vanliga och en jäkla tur med vädret.. Jag hoppas på samma tur för bilfesten..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Strömavbrott.

Var och handlade på Hjertbergs då det plötsligt blev kolsvart och då menar jag mörkt.. Dagsljuset var det man kunde se genom öppningar, det ...