tisdag 18 juli 2017

Lisa Holms mördare flyttas!

Nu verkar det som om man ändå flyttar Lisa Holms mördare, personligen gillar jag det inte men tydligen är reglerna så.. Man har inget förhållande i Litauen till det mordet och hur mycket man kan kontrollera hans vistelse där från svenska myndigheter vet jag inte..
Enligt Expressen är det troligt att Nerijus Bilevicius kommer att avtjäna sitt straff på fängelset Lukiskes i Vilnius. Det byggdes på uppdrag av Rysslands sista tsar Nikolaj II i början av 1900-talet.. Så förhoppningsvis får han det svårt där..
Om Bilevicius skulle begära och beviljas nåd i Litauen, kan han ändå aldrig återvända till Sverige, eftersom han dömts till utvisning till på livstid, skriver P4 Radio Skaraborg.. Men vaddå? Det har väl ingen större betydelse för Lisa Holms anhöriga är väl det viktigt antar jag att den fan får sitta inne och inte ströva omkring på gatorna i Vilnius.. Om han inte kan åka till Sverige är väl av mindre betydelse.. Det borde väl även Radio Skaraborg begripa.

Inga kommentarer:

Must dryck.

 Nu är det snart långfredag och påsk vi har ett tag kunnat köpa påskmust som är detsamma som alla andra "must" sorter förmodar jag...