torsdag 6 juli 2017

Inbrott.

Internationella ligor står för upp emot hälften av alla stölder och inbrott. Det handlar om cirka 15 stöldligor som organiserat rör sig i Sommarsverige med kopplingar till bland annat Baltikum skriver media..
Inget nytt under solen alltså, man tror sig aldrig bli drabbad och det trodde inte jag heller.. Som tur kom man inte in man hade försökt bryta upp dörren med en skruvmejsel eller något men misslyckats och troligen blivit iväg-skrämda då det är en del folk i rörelse i huset..
Ringde både polis och hyresvärd och faktiskt kom polisen inom en halvtimma, två stycken, men vad skulle de göra annat än konstatera.. Hyresvärden satte upp ett lås-bleck men nu har man bytt till säkerhetsdörrar i hela huset och det kan jag skriva att där tar man sig inte in med skruvmejsel..
Så se till att ni har någon som kan hålla lite koll på egendomen eller lägenheten, tar in post t.ex. för även om risken att drabbas är liten så är den där och det var tillräckligt frustrerande att ha ett inbrottsförsök, hade de kommit in hade det vara betydligt värre..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...