söndag 2 juli 2017

Äntligen nedräkning.

Om ni inte har ledsnat på skriverier om Power meet träffen som börjar nu nästa vecka så har ni mer info på kommunens hemsida..
Man skriver "Det kallas ofta världens största bilträff och brukar locka upp emot 80 000 besökare".. Möjligt det kallas för världens största bilträff, men aldrig har det väl varit runt 80 000 besökare och kommer nog inte att bli det i år heller..
Men vill ni kolla lite mer info så kolla här..
Själv är jag barnsligt förtjust i vad som komma skall och tänker tolerera en hel del.. Hoppas vi slipper de värsta avarterna som t.ex. sexuella trakasserier men jag har inte läst om det problemet i Västerås.. Andelen kvinnliga besökare är väl inte så många antar jag.. De som är där är väl med sina män eller pojkvänner..
Sitter skyltar uppe ser jag som visar på Radio Power meet på 93,8 MHz.. Om en dryg vecka är det hela över och vi väntar på nästa evenemang vilket Lidköping är duktiga på detta år.. Bra jobbat...

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...