lördag 10 juni 2017

Trafikproblem under Power meet.

Många har väl varit på Elmia i Jönköping och upplevt böket där.. Man beräknar att runt 50 000 besökare kommer och då kommer jag utsökt in på vårt kommande "armageddon", Power big meet..
Man uppskattar upp till 80 000 besökare men det tror jag inte på får vi 40-50 000 så kommer det att märkas..
Man rapporterade från Elmia: "Torsdagen var tålamodsprövande för besökare till den stora skogsmässan Elmia Wood mellan Jönköping och Vaggeryd. Det var kilometerlånga köer på både E4:an och riksväg 30 under dagen och flera bilister satt fast i timmar. Många tröttnade på att stå stilla i kön och parkerade då sina bilar utmed riksväg 30, något som orsakade ännu mer fördröjningar..
Att det kommer att bli problem här är då säkert, där i Elmia förstörde också regn marker som blev blöta och svårframkomliga för parkering.. Får hoppas att det inte blir 80 000 eller däromkring för då kan vi snacka om ett kaos då försvinner nöjet för många också.. Inte ens Hovby kan svälja den mängden..
Det meddelas att en bild kommer att distribueras för information i NLT.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...