lördag 24 juni 2017

Tomt och öde.

Vad kan vara totalt öde flera dagar under veckan då man inte ser en enda människa? Jo Nya stadens torg, lika fullsmockat det kan vara vid torgdagar eller evenemang lika totalt öde kan det vara under långa perioder.. Vintern skall vi inte t ala om..
Under den årstiden kan det se ut så här på torget vid torgdagar, några ostvagnar, för övrigt helt dött.. Om det går och göra något åt det? Tror knappt det, går inte att ha evenemang varje vecka..

Här intill(högst upp höger) finns en länk till kommunens webbkamera över torget, där kan ni med egna ögon se hur tomt det kan vara även vid denna årstid flera dagar.. Tror inte ens solbryggor har någon större effekt såvida det inte ordnas något där..
Och som vissa centrumivrare vill, åderlåta handelsområdena för centrum är otroligt korkat som man hoppas inte finner gehör.. Varje plats får sin uppskattning på deras meriter så och centrum.. Att det nästan alltid finns tomma lokaler till uthyrning i centrum är inte konstigt, det sker i alla centrum.. Nu skall eventuellt ett nytt matställe öppna i Jysk gamla lokal vid Rörstrand!!!! Ja det har vi inga innan!!! Är det inte en Pizza Hut eller ett Starbucks så lär man få kämpa och någonstans lär väl det drabba en näring i området..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...