måndag 5 juni 2017

Ny hyresgäst på Framnäs köpcentrum?

När man är ute på stan och fikar eller bara för att tjôta så hör man mycket, ibland finns det kött på benen ibland är det som att koka soppa på en spik..
Hur som helst så säger ryktesspöket att man från Framnäs köpcentrum nästa vecka skall upplysa om vilken hyresgäst(er) som skall komma till huset där EM möbler en gång fanns.. Lika ihärdigt som det ryktet är så sägs det att en av hyresgästerna är "Hemcompaniet" och det återstår väl att se. Om så är fallet så läste ni det säkert först här, för vår lokalmedia måste ju tänka på sin "pressetik" före sina abonnenter.. I alla fall har jag inget läst annat än att man förhandlar med eventuella hyresgäster..
Om det blir något nytt här så är det verkligen på tiden för det har stått tomt länge nu medan Änghagen plockar på sig butiker runt det området..
Arkivbild.

Ett helt vilt annat rykte gör gällande att nuvarande "hövdingen" på ICA Hjertberg vill bygga ett ICA Maxi, vilket låter en aning magstarkt.. Hörde att kommun stoppade City Gross som eventuellt ville etablera sig ute vid Biltema, om det nu blir något Biltema.. Om man skulle bygga till Hjertbergs eller helt ny butik visste inte ryktet, några trodde på Framnäs idrottsplats rakt över gatan..
Då får verkligen Framnäs köpcenter något att bita i i form av tom lokal.. Men det ligger nog lång fram i tiden, längre än Hamnstaden......

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...