onsdag 21 juni 2017

Midsommar nästa.

Då är det väldigt nära midsommar och det viktiga vädret skall väl bli halvdant, lite moln och regn kanske och strax under 20 grader.. Kanske inte någon önskeväder precis men inte är det ofta som midsommar bjuder på perfekta förhållanden..
I min ljuva ungdom skulle vi alltid dra till kusten för fyllefest, vet inte hur det är nu för tiden, mina "ungdomar" skall visst dra norröver har gömt var..
Själv var det orterna runt Fiskebäckskil som hägrade och trafiken då gick genom Uddevalla förbi tunnlarna och det var en massiv trafik om man kom under rusningstid..
Vägarna sedan dess har förbättras men ändå tror jag det är stark trafik och man bör beräkna längre restid.. Har hört folk som skall dra redan i morgon förmiddag..
26:an samt E6 mellan Kungsbacka och Strömstad pekas ut som hårt trafikerad trots att E6 är motorväg för det mesta så kan det gå sakta.. Vet när vi drog hem från arbetet i Norge på dagen innan midsommarafton att det var massiv trafik på väg norrut mot Strömstad..
Här tar vi dagen som den kommer i lugn och ro, om det inte blir för kallt så kommer balkongen till användning för mat och dryck.. Troligtvis ingen Örthagspark i år, men man vet inte..
The Politicans om de spelar detta år har man lyssnat på innan och när det är dags för "små grodorna" lär jag fly fältet med fart.. Är det inte idag som det är sommarsolståndet? Kanske dags att sitta ute lite längre då.. Eller gå till Stadsparken och lyssna på körsång. Stenhammarkören sjunger låtar av Ted Gärdestad..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...