torsdag 22 juni 2017

Fria ord gnäll.

Borde man inte resa en midsommarstång på torget för nu är det tomt igen, man har julgran.. Så varför skall inte de små grodorna få skutta på torget? Efteråt kan det bli en fika på solbryggorna, men vädret verkar inte vara på humör..
Men vi får väl vänta på att det snart fylls igen, all yta skall visst vara uthyrd till motorfesten. Och det gnälls i "Fria ord" av oförstående människor som inte förstår att detta är ett kort evenemang.. Man gnäller över miljön som ung vänster, över nedskräpning som blir, ja jösses..
Det är väl klart som korvspad att det kommer att bli störningar efter så mycket folk.. Gnällspikar som bara ser sitt eget bästa och inte hur det kommer att gynna många näringsidkare i kommunen som behöver denna skjuts uppåt..
Och miljön?? Sverige står för 1,6 PROMILLE av världen utsläpp av koldioxid alltså ett lilleputtland vad gäller utsläpp.. De utsläppen som blir efter detta evenemang skulle det göra mer om någon pissade i Vänern..
Men det stillar väl alltid något sinne att tjafsa och att ha åsikter från alla är inte förbjudet därför läser ni mina här..

Inga kommentarer:

Strömavbrott.

Var och handlade på Hjertbergs då det plötsligt blev kolsvart och då menar jag mörkt.. Dagsljuset var det man kunde se genom öppningar, det ...