fredag 16 juni 2017

Första motortorsdagen 2017.

Vet inte när jag såg större aktivitet runt torget än denna första motortorsdag, det var enormt.. Klar man hade draghjälp av "matcirkusen" som fanns precis i närheten..
Där var det en enorm tillströmning av folk och de flesta tälten hade nog bra ruljangs.. Inte var det sämre när vädergudarna hade sin djupaste välsignelse över dagen och framförallt kvällen.. Ljuvligt väder vilket inte bara gynnade torget och matmarknaden utan uteserveringarna runt torget var fulla av folk..
Vet inte vilket som var huvudattraktionen, matmarknaden eller motortorsdagen men skit samma folk var det och torget fick senare stängas för det blev för trångt med fordon..

Rekommenderar er som inte tänkt er fram eller inte varit där ännu, vad gäller matmarknaden att gör ett besök, väl värt det även om det kostar en slant.. Ni behöver inte äta kängurukött, krokodilkött eller bläckfisk om ni inte vill det fanns massor av annat till och med varm korv.. Tyvärr kunde man inte få sig en öl till maten här på marknaden vad jag såg, det hade väl lyst för mycket i ansiktet på nykterhets-ivrarna..

Inga kommentarer:

Midsommar 2018.

Tydligen har vi haft vårt vackra varma väder för ingen kan väl påstå annat sedan vi upplevt sköna maj.. Nu är vi återbördade till det normal...