tisdag 13 juni 2017

Boende på Power big meet.

Absolut övervägande del av oss Lidköpingsbor tycker att Power big meet skall bli en fantastisk upplevelse, att det kommer och uppstå problem begriper väl alla utom de ordinarie gnällspikarna..
Har ni inte fixat boende ännu så kolla HÄR.... Kanske kan finnas något av intresse, men se upp oseriösa skitar så och bland försäljare/butiker som tror att man skall tjäna storkovan och höjer det ordinarie priset..
Det skall bli verkligt roligt att få "mingla" bland folk både ute på stan och ute på fältet.. Om inte en öl kommer att kosta dubbla skjortan så blir det väl både en och två..
Många kommer att dra fram och tillbaka under dagen, har man under tio mil är det väl inga problem, en del kanske längre än så..
Vi förväntar oss många typer av fordon från nästan rishögar till otroligt påkostade.. Alla har väl ett värde för ögat för det är med smaken som ni vet..
Arkivbild.
En sak är då säker att alla som kommer är hjärtligt välkomna.. Och förhoppningsvis blir det en trevlig vistelse även om det blir lite av sardin-packat..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...