söndag 28 maj 2017

Vägbygge kan stoppas

upp till et halvår i värsta fall.. Nu har man också överklagat vägbygget förbi Filsbäck mot Källby.. Det är viktigt att folk har den möjligheten men ibland undrar jag om det inte är för lätt att överklaga..
Man får den uppfattningen att det inte har så mycket kött på benen i sak utan att det många gånger överklagas för att man blivit sur på bemötande..
Det är bara rent löjligt och ett medvetet sabotage mot bygget att överklaga när vägbygget redan är i full gång och utfallet bara kan bli ett.. I sådana här fall borde domstolar ha en gräddfil att de bara hänvisade till redan tagna beslut och att bygget fick fortskrida utan dröjsmål..
Att stoppa bygget går ju inte utan bara att fördyra och fördröja, knepigt att det kan gå och göra så i detta skede när det redan är i full fart.. Vad jag vet så har inga nya detaljer viktiga för att det skall fortskrida framkommit..
Som sagt att kunna överklaga är viktigt för oss medborgare men det skall ske i rätt ordning och med sakskäl som argument inte att man känner sig åsidosatta eller kränkta..
Vi får se hur segt detta blir, vem blir nästa till rakning i denna kommun? Biltemabygget tro? Om det nu blir något..

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...