onsdag 31 maj 2017

Rivningsförbud!!

Vi kan idag läsa om att man vill sätta rivningsförbud på Orionhuset och varför man tar upp det just nu vet i tusan.. Det kan väl inte vara aktuellt på massor av år framöver.. Har man för lite att göra på samhällsbyggnadsnämnden? Tyckte att det stod något om att man var underbemannad.. Varför då ägna sig åt saker som kanske ligger många många år fram i tiden!
Se till att det blir fart på saker o ting som ligger närmare i tiden utan att börja planera för så långt framåt, tar bara resurser..
Om man vill ha in en detaljplan för restaurangnäring, kontor och bostäder i kvarteret så ta det i ordning, det finns väl betydligt mer brådskande åtgärder som väntar mer akut än detta.. Att belägga detta hus med rivningsförbud kan ni väl vänta ett eller ett par decennier med, då kanske ni har bemanning också för det..
Slösa inte tid och ork på detta hus förrän det börjar närma sig skarpt läge, som det är nu med ny-renoveringen lär det dröja innan man vill riva..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...