tisdag 30 maj 2017

Premiär i Hantverksbyn.

Det finns flera smultronställen uppe på Kinnekulle, Kafé utsikten, Munkängarna, förresten är hela Kinnekulle ett smultronställe.. Ett som man besökt åtskilliga gånger är förutom Munkängarna, Hantverksbyn.. Har inte blivit så mycket handlat man strosar omkring lite.. Ungefär som man gör ute på Spikens feskeläger..
Det är inte bara Lidköpinng som bjuder på aktiviteter i sommar utan också Falkängen och Hantverksbyn.. Där kommer man kommande fredag(2-juni) flytta ut sina butiker på den gata som går genom Hantverksbyn..
Och naturligtvis kan man köpa kaffe vid Falkängens kaffestuga och kanske på fler ställen samt framträdanden från scenen vid kaffestugan..
Lite av en Sörgårdsidyll helt olikt Spiken ute på Kållandsö, men båda ger en stund av avkoppling bara man inte kollar priserna på varor som säljs.. Har ni inget för er så ta en sväng till Hantverksbyn en lagom dagstur..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...