tisdag 9 maj 2017

Ny lokal för boxning.

Enligt uppgifter så skall boxningsklubben KK Allround Lidköping hyrt in sig under Korpen vid Rörstrandsområdet på den ytan där Jysk innan hade lagerlokal vilket skall vara runt en tredjedel av den totala ytan.. Det skvallras om att man får betala runt 240 000 kronor året för detta vilket man också enligt rykte skall få ekonomisk hjälp från kommunen..
Tydligen så skall det ha hjälp till att man tar emot flera ensamkommande barn.. Det sägs också att man får denna hjälp om det var två eller tre år, vad som händer sedan vet man väl inte.. Om det är villkorat för ensamkommande barn och de inte är kvar, lämnar man de andra ungdomarna i sticket då??
Men nu har man i alla fall ny lokal och förhoppningsvis är den bättre än den de hade innan, vilket jag inte kan komma på var det var, har varit källaren på Folkets Hus men det var väl mycket länge sedan.. Hittar bara när jag söker en postadress i Skara och en besöksadress på Wennerbergskolan i Lidköping.. Men alltså tydligen vid Rörstrandsområdet i Jysk gamla lager innan de flyttade till Änghagen..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...