fredag 12 maj 2017

Ny entré till sjukhuset.

Då är det dags för lite pynt på lasarettet igen denna gång är det huvudentrén som skall få en uppgradering..
Det skrivs att anledningen till att det skall fixas en annan huvudentré är förbättrad arbetsmiljö och bättre tillgänglighet.. Och det är väl bra om det underlättar.. Till sådana här ting fixas ett bygglov fram snabbt som en blinkning..
Huvudentrén har i dag ytterdörrar i två väderstreck som släpper in stora mängder kalluft. Och trots att man stängt av ett dörrparti så kvarstår dragproblemen.. Man menar att de som arbetar har en dragig miljö och därför sätter man in en "karusell" som inte kommer att vara öppen rakt in..
Vi får lite pynt som sagt till vårt lasarett för att hålla folk lugna och nöjda men vårt BB lär vi aldrig mer se röken av Kostnaden för detta skall ligga någonstans runt 2,3 miljoner vilket väl torde stämma rätt bra för här kommer man väl knappast ha någon förorenad mark att tampas med som på andra ställen..
I samband med ombyggnaden utförs även vissa handikappanpassade åtgärder som t.ex. lättare för rullstolar..
Det regnar lite välling över oss och sjukhuset, vi får väl ta fram en så stor sked som möjligt.. Bland det senaste lite större var väl akutintaget och renoveringen av akuten den som det var ett helsickes liv om för ett tag sedan..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...