måndag 29 maj 2017

Korpen i konkurs.

Det var väl någon gång under 2016 eller om det var 2015 som gymmet Sirius i gamla tändsticksfabriken lade ner och innan var det väl något gym inne på Rörstrandsområdet.. Nu har det tillkommit nya bland annat helt nybyggt i Råda området..
Nu meddelas att "Korpen" gått i konkurs och det kommer väl knappast som en överraskning, vet många som hade tappat förtroende för det stället, då det var dåligt skött..
Korpen drevs som en ideell förening och sattes i konkurs vid Skaraborgs tingsrätt.. Man säger att man skall hålla öppet ett tag och hoppas på att någon skall ta över.. Men det blir nog inte lätt med den etablering av gym som finns i stan och att Korpen skulle behöva många kronor i upprustning..
Så Rörstrand och dess ägare får nog se sig om efter andra intressenter för nästan hela det huset sedan Jysk flyttade.. Man har lyckats hyra ut en liten bit där Jysk var till KK allround boxningsklubb som vad jag tror höll till i undermålig lokal i källaren på Wennerbergsskolan..
Sirius som sagt kastade in handduken och där finns nu en välgörenhetsorganisation som jag inte kommer ihåg namnet på..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...