torsdag 11 maj 2017

Kafé solbryggan?

Man funderar över ett eventuellt kafé vid solbryggorna i centrum vid Lidan.. Ett som skulle vara öppet under den tiden som solen värmer då! Kanske någon med en låda på magen!!
Tur det inte fanns något denna maj för då hade man fått sitta i päls det kunde lika gärna vara december.. Man kan väl köpa med sig en kopp kaffe från ett närliggande kafé det finns gott om dem det behöver väl inte alltid vara inom några meters räckvidd.. Tilltugg om man vill ha kan t.ex. inhandlas på Fifflers eller någon annanstans..
Det har ju funnits ett litet kafé eller om det var en restaurang ute på Lidan innan och den gick väl inget vidare.. Men då fanns det inga solbryggor om de kan dra lite mer folk vissa soliga dagar.. Fyra fem dagar om året :)
Arkivbild.
Eller varför inte ett portabelt kafé som kunde dras efter solbryggorna på båda sidor där folk kunde inhandla sitt fika eller vad man nu vill erbjuda.. Vid skitsommar behövde den aldrig sjösättas
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...