tisdag 30 maj 2017

I väntan på Hamnstaden!!

Eller kanske det inte blir någon väntan på Hamnstaden för det planerade bygget på kvarteret Gösen där elstationen ligger för närvarande..
Man har endast kommit till "visioner" om att bygga på kvarteret Gösen, först måste man flytta denna elstation till den som byggs just i detta ute vid Kartåsen.. En tidig studie(vision) visar att här kan bli ett stort bostadsområde med hundratals bostäder och handel..
Men att den spades skulle sättas i jorden innan Hamnstaden är väl knappast troligt.. Denna kommun är väl knappt känd för att reagera snabbt på diverse byggnationer.. Och så har flera satt i system att överklaga också..
Och i dess närhet ligger ju en bensinstation så där finns det väl regler för hur det skall skötas som skydd och ett minimiavstånd..
Och som sagt så skall tjänstemän, politiker, överklagare ha sina omgångar så det kan ta år att bara komma genom skalet.. Men förarbetet för att flytta elstationen är på gång..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...