onsdag 24 maj 2017

Hemcompaniet

kan vi läsa kanske återuppstår i nya lokaler om man finner en sådan, planen är att öppna eventuellt i oktober.. Att man kanske skulle öppna igen har det ryktas om ett bra tag..
Hemcompaniet hade en stor lokal där nu Jysk huserar intill El-Giganten på Änghagen, om den lokalen var för stor vet jag inte.. Men på tal om nya lokaler så kommer man osökt in på Framnäs köpcentrum där man dras med flera tomma lokaler efter EM möbler och Vänerblommer eller vad de heter..
Ligger nära till hands att en lokal här faller i smaken eller i alla fall en del av lokalen då huset där möbelaffären var är väl minst lika stor som den vid Änghagen.. Söker man med bra parkeringsmöjligheter så är det ett bra läge och ett inarbetat område med stadens två största livsmedelsbutiker.. Men klart, det kan bli på andra ställen där man finner passande lokaler, men det får inte ligga för avsides för de drar inte så mycket folk av egen förtjänst..
Så vi får väl se om det blir Hemcompaniet i det röda huset eller vid Vänerlokalers förra hemvist.. En flytt från en ände av stan till andra av någon anledning..

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...