onsdag 31 maj 2017

Bästa skolmaten.

Tydligen så är Lidköping nominerad som en av tio bästa kommuner vad gäller skolmaten av White Guide Junior.. Och är den enda kommunen från Skaraborg..
Årets Hållbara Skolmatskommun offentliggörs av White Guide Junior i Göteborg den 19 september 2017, så det blir att ge sig till tåls och det är ingen årstid man längta efter, då är sommaren på sista versen..
. White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN skriver man.. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 200 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året..
Kategorin Årets Hållbara Skolmatskommun presenteras i samarbete med WWF Världsnaturfonden.. Och som sagt är Lidköping en av de tio.. Vilka resten är kan ni läsa här..

Inga kommentarer:

Midsommar 2018.

Tydligen har vi haft vårt vackra varma väder för ingen kan väl påstå annat sedan vi upplevt sköna maj.. Nu är vi återbördade till det normal...