måndag 1 maj 2017

Arenan i Vänersborg utsatt igen.

Arenan i Vänersborg har varit och är drabbad av problem, först var det kostnaden sedan var det snö och nu är det ungdomsgäng.. Att det blir ekonomiskt bakslag och skador i konstruktionen är saker som ibland händer.. Tyvärr händer också ibland skadegörelse, men det är så jävla onödigt..
Man måste kunna statuera exempel mot dessa ligister vilket satans nöje att förstöra egendom, man måste vara totalt hjärndöda..

Enligt polisen ska ett gäng ungdomar på 15-20 personer ha ägnat kvällen åt att krossa fönsterrutor på arenan i Vänersborg skriver ttela.. Allmänheten larmade polisen vid 20-tiden. När en patrull kom till platsen fanns ungdomar inte kvar och det finns i nuläget därför inte någon misstänkt. Men polisen upprättade en anmälan om skadegörelse.. Någon måste väl veta något om detta..
Tyvärr är detta ingen engångshändelse vid arenan och även inne i densamma.. Man misstänker att en våldtäkt i lokalerna ägt rum i början av året där och personalen har haft flera besök av trakasserande gäng.. För bedrövligt att inget kan göras..
Vi har haft gäng här på bibblan i Lidköping men inte hört något om det på senare tid, så förhoppningsvis är det problemet borta.. Är ofta där och har inte märkt något under den tiden..
Vi får också hoppas att det inte börjar något skit ute vid vår arena.. Gäng som inte respekterar andras egendom eller liv skall man ta i med riktiga hårdhandskar mot.. Inte bara skylla på samhället..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...