måndag 29 maj 2017

Ännu inget uthyrt.

Nu är det inte många dagar kvar av maj då man från ägarna av Framnäs köpcentrum eventuellt skulle presentera en eller flera hyresgäster på de tomma lokalerna där EM möbler förr fanns och där det nu blivit mer yta tom, då Vänerblommor flyttat till Änghagen..
Hemcompaniet stod det om sökte nya lokaler och man kunde misstänka att en del av dessa ytor skulle passa, men antingen är man inte intresserad eller så har man inte kommit överens.. Det räcker inte bara med ett företag om de tomma ytorna skall fyllas utan flera och det är nog en mycket tuff uppgift då mycket verkar dras åt Änghagens håll till.. Om inte kommun klantat till det så kommer väl Biltema i den riktningen också.. Lidens handelsträdgård är väl redan bestämt..
Det får inte bli för många tomma lokaler på Framnäs, det är en fantastisk tur att Hjertbergs och Willys finns där annars kanske man rönt samma öde som Köpstaden vid sommarland..
Man lyckades fylla gamla On Off lokalen med Elon.. Tomma lokaler är ingen bra reklam vilket faktiskt också Änghagen dras med nu sedan sportaffären stängde.. Men denna byggnad har stått tomt ett bra tag nu och behöver en ny hyresgäst..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...