lördag 1 april 2017

Småbåtshamnen ännu öde.

Småbåtshamnen ligger ännu öde, eller i alla fall gjorde den det i början av veckan när jag kollade.. Kan tänka mig att det på sina ställen just nu fixas med båtarna inte minst på båtgården i Lidköping..
Den båtgård man talat om att flytta och bygga på men som samhällsbyggnadsnämnd och politiker sagt absolut nej till, det blir inget byggande där även om båtgården flyttas.. Även Länsstyrelsen kan lägga sig och kan påpeka att att området vid båtgården har värdefull fuktig lövskog i stil med den i Östra Sannorna.. Ett grönt stråk är som en grön lunga i staden som gynnar människor och djur, månne vi vara New York tro?
Men ok, man behöver inte bygga överallt och att på vissa ställen spara naturen kan inte vara fel..
Strandpromenaden håller ju på att förfinas, bara man någon gång kan fixa plumpen vid Tofta där promenaden går upp bland villorna, skall väl inte vara så svårt.. Varför inte fortsätta med bryggorna förbi villorna vid Tofta som man börjat? Är politikerna för fega?
Arkivbild.
Och som sagt småbåtshamnen, inte en båt i hela bassängen när denna bild togs, men det lär väl ändras, om inte före så under maj månad.. Solbryggorna här ligger också och väntar.. De har nu fått konkurrens av solbryggor i centrum.. Personligen gillar jag att sitta och titta i småbåtshamnen..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...