tisdag 11 april 2017

Skarakannibalen släpps inte.

Skarakannibalen(Isakin Jonsson) får inte släppas ut han är för "tokig" eller vad det var..
Risken att mannen ska återfalla i allvarlig brottslighet har ökat och han ska fortsätta vårdas, enligt domen som GT.se tagit del av. Efter en anmälan från chefsläkaren fastslås att vården ska fortsätta. Anledningen: Mannen har misskött sig och bedömts ha använt otillåtna substanser..
Och då vore det tjänstefel att släppa honom..
Han lider fortsatt av en psykisk störning", står det i domen.. Och det räcker.. Dådet var verkligen en psykisk störning.
Vi kunde läsa: "Helle Christensen, 40, mördades av sin pojkvän Isakin Jonsson - Skara-kannibalen..
Hemliga dagboksanteckningar avslöjar mördade Helle Christensens rädsla och skräck för Isakin Jonsson, 32. Hon fruktar pojkvännens aggressionsutbrott - och skriver före mordet: "Han pratar om bestraffningar, om allt det onda."
Efteråt kan man undra varför hon inte drog bort.. –Jag går och hämtar en kniv och går in och sätter mig över hennes bröst med knäna på armarna. Skär halsen av henne. Och sen tar jag kudden och håller för det skvätter blod. Isakin Jonsson använder kniv, såg och yxa har han förklarat..
Senare: 2012-januari, Isakin Jonsson träffa han kärleken i form av Vampyrkvinnan som också sitter inne för mord. Man har tydligen ett gemensamt intresse, hoppas de inte får några barn bara. Kan de inte kastreras?
Michelle Gustafsson som hon heter skar halsen av en 24-årig pappa i sin bostad i Jakobsberg den 22 februari 2010. I läkarintyg framgick att hon led av en allvarlig psykisk störning.. Och det räckte till att hon inte fick sitta länge för mordet.. 2014.. Fyra år senare lever Michelle Gustafsson, omskriven som vampyrkvinnan, närmast ute i det fria.. Hon har fast arbete, egen lägenhet och får tid ute i frihet för att köpa möbler..Åter har man sett mer till gärningsmannen/kvinnan och lämnat offret och anhöriga därhän.. Hur förhållandet är med Skarakannibalen har jag inte läst.

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...