måndag 24 april 2017

Regn.

Vi har vad jag vet inte haft någon större mängd med regn här i Lidköpingstrakten även om det regnat, men inte så det svärmat över..
Men på andra håll i Västra Götaland verkar det kommit betydligt mer.. Varningarna som Trafikverket har skickat ut meddelande om så här långt gäller vid Saltekällemotet i Munkedals kommun längs E6 strax norr om Uddevalla och längs E45 i höjd med Skepplanda i Ale kommun strax norr om Göteborg.. Där varnar man för mycket vatten på vägarna med stora vattensamlingar som följd.. Stor risk för vattenplaning alltså..
Så skall ni ut till dessa trakter så var försiktiga.. Regnet skall dra vidare österut under dagen och i morgon kan det komma lite regn, men inga mängder, 2,8 mm spår Klart.se..
Skall ni dra norrut så rekommenderas snödäck.. SMHI har också utfärdat en klass 1-varning för snöfall i Värmland, Dalarna och Västmanland där det enligt väderinstitutet kan falla mellan 10 till 15 centimeter snö under måndagen.. Så kung Bore kämpar in i det sista, men någon snö får vi troligtvis inte här..

Inga kommentarer:

Fetta!

Vill man ha en specialdesignad registreringsskylt kostar det 5000, har läst om summan 6500 kronor också, vilken summa som är rätt vet jag i...