fredag 21 april 2017

Never ending story.

Det är en aning tjatigt det där med bostadsbyggandet men eftersom man varit i branschen så blir man miljöskadad..
Och i Lidköping finns det ju visioner så det räcker samt förhoppningar om byggande.. För att inte tala om politikernas och ofta förekommande i lokalmedia Lidköpings mål om 45 000 invånare år 2030..
Nu har men dessutom fått ett av politiker efterfrågat uppdaterat förslag till bostadsbyggnadsprogram för Lidköping, som också berör detta.. Redovisningen är omfattande och börjar gå igenom de politiska processerna kommande vecka.. Vad jag förstår mumma för byråkrater, då kan man än mer spekulera..
Det berättas bland annat enligt NLT att det de närmaste åren kan byggas 700 bostäder i Lidköpings kommun, i snitt 140 per år.. Det räcker inte för femtusen till 2030 och man skall sätta spaden i jorden också, med den tröghet som finns nu så vet i tusan.. Många skall samsas på karusellen..
Om det var idag pizzeria Roma flyttar in i Tusenfotingen och övrig hyresgäster följer väl snart efter, så är en del kvot fylld.. Nästa år skulle Lidåker stå klart så då blir det lite till.. Sedan då? Fortfarande flera år kvar till Hamnstaden..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...