torsdag 6 april 2017

Lugna Lidköping!!

Är glad över att bo i Lidköping, vi är inte förskonade från kriminalitet eller religiös fanatism. Men det är hanterbart och t.ex. behöver inte kvinnor här i någon större utsträckning vara rädda för att gå ut eller bli hänvisade speciell plats när de skall fika som vi kunde se i "Kalla Fakta"..
Man blir frustrerad när man tänker på att denna tendens har funnits i dessa områden under många år allt medan politiker inte gjort ett smack. De dyker upp med sina trynen när ett tv-program påvisar fundamentalism och uttalar sin bestörtning över att detta händer i Sverige.. Ändå har de hela tiden varit medvetna om situationen..
Då har vi här i Lidköping en relativt lugn situation även om den inte är helt godtagbar, men nog kan vi väl leva i någorlunda harmoni utan att med någon större risk råka ut för fanatisk fundamentalism i alla fall..
Nu har vi ju också fått ett nytt polishus, Sveriges modernaste skrivs det så kanske man inom denna organisation kan leva upp till sina åtaganden, något mer förhoppningsvis..
Det är inte ofta vi här kommer i blickfånget för särskilda händelser i riksmedia vad gäller kriminella eller andra omstörtande händelser..
Som när "Svenskarnas parti" genomförde en demonstration i Lidköping då det blev fullt pådrag både med bilar och ridande polis.. Spännande att kolla på men något man kan undvara..
Arkivbilder.

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...