tisdag 18 april 2017

Lågprishotell!

Ur askan i elden kan man undra för nu vill Bert Karlsson i dyningarna efter asylanläggningarna starta en kedja av lågprishotell. Om man får tro media så ligger han i startgroparna för Stora Ekeberg och De la Gardie park det senare i Lidköping..
Arbetsnamnet på den nya hotellkedjan är Smålandshotellet enligt samma media tydligen skall ge en snål koppling.. Fodras naturligtvis att det finns gäster vilket kanske inte är så lätt då vare sig platsen där Stora Ekeberg ligger eller De la Gardie park har någon större attraktion på gäster..
Men ser man kortsiktigt så Power big meet på Hovbyfältet i början av juli kan fylla båda ställen i en blink om man är i någorlunda ute i tid.. Kanske även Lundsbrunn.. Någorlunda läge och rätt pris så fyller man dem..
Bilen denna så förhatliga pryl hos de flesta miljömupparna kan ge kosing till många näringar denna sommar, Evenemanget kostar en slant visst, men det gör alla evenemang även de som är subventionerade av de politiskt korrekta.. Och i förhållande till vad de inbringar så tror jag detta ger plus i kassan för de flesta som begriper att utnyttja det..
Vem vet kanske även Kronocampingen får besök av dem som vill bo ståndaktigt och tar med sig hela bohaget..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...