lördag 15 april 2017

Inte så hög folkökning!

Det bidde en tummetott, eller kanske inte riktigt så.. Men önskedrömmandet från politiker om 45 000 år 2030 får nog få ett uppvaknande..
Det har kommit en ny prognos som visar ett par tusen lägre antal Lidköpingsbor detta årtal.. Man beräknar nu till runt eller strax över 43 000 nya Lidköpingsbor år 2030.. Men man finner något positivt i detta då en tidigare prognos visat på ett par tusen mindre ändå, drygt 41 700..
Tusan vet om inte med denna seghet det byggs i stan så hamnar man närmare dryga 41 000 än på 43 000, men vem bryr sig, vid den tidpunkten sitter jag på något hem om jag lever och lär inte fundera över detta..
På gång är Lidåker och det är väl lite småduttar i centrum också. Större projekt inom ett decennium(kanske) är vår kära Hamnstad och där Lidens handelsträdgård nu finns som skall flytta till området där "kanske" Biltema kommer..
Närmast att starta i centrum är väl Skattehuset med 29 lägenheter har jag för mig där tio skall vikas för studerande..
Arkivbild.
Tusenfotingen är nu inflyttningsklar vilket ger ett tillskott, där det också ligger en pizzeria. Husen har blivit färdiga sedan denna bild togs..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...