onsdag 5 april 2017

Handel föder handel

Det vore mycket märkligt om inte handeln i Lidköping tog vara på den enorma chansen som biljippot ute på Hovby flygfält genererar.. Man kan förvänta sig ökad handel helt klart, för viss näring mer annan mindre.. Men dessa dagar kan knappt hjälpa upp en näring som går med röda siffror, mer än för stunden möjligtvis..
Blir människor väl bemötta och får med sig en fin bild av Lidköping kommer de tillbaka när de har semester och en del kanske till och med bosätter sig här säger representanter för handeln.. Ja inte blir det sämre i alla fall men det räcker inte enbart med detta utan det måste följas upp med kommunal god service och faciliteter man kan utnyttja.. Ett ändamålsenligt modernt badhus värt namnet vore inte fel, nytt reningsverk i all ära, men skit roar inte själen.. Ett reningsverk är något som man räknar finns på alla orter..
Så glöm inte fritiden, det har vi i denna kommun det mycket gott förspänt för att ha bra förutsättningar för, vilket lockar folk.. Arbetstillfällen är naturligtvis en viktig sak och en god infrastruktur.. Men det vet väl varenda kommun om i vårt land..
Man tror att det kan bli överbelastning för mobiltjänster och kanske för uttagsautomater i stan, men med lite planering kommer det säkert att fungera. Själv tar jag till cykeln som färdmedel ut till fältet, då kan man ta sig en eller två öl också, beroende på vad de kostar.

Inga kommentarer:

Strömavbrott.

Var och handlade på Hjertbergs då det plötsligt blev kolsvart och då menar jag mörkt.. Dagsljuset var det man kunde se genom öppningar, det ...