lördag 1 april 2017

Genrep för Power meet.

Då har man varit på Power Meet tillställningen i Sparbanken arena här i stan och jäklar vad folk. Var där strax efter tio och då var kön massiv men man betade av ganska snabbt.. Personalen sa att det sett ungefär ut så redan från de öppnade, om det var vid åttatiden..
Efter jag varit därinne nästan en timme ropade man ut att kön fortfarande var lång, 500 meter sade man, men golvet slukar en hel del.. Det var många som skulle ha hamburgare, korv och kaffe.. Tyvärr fick man byta kö om man ville ha kaffe till maten.. Men detta år var kaffepriset högst måttligt, tio krono för en kopp och en kaka, medan man ute i gången i den fasta försäljningen tog 30 kronor för en kaffe och en bulle.. Så ni förstår var man handlade :)
Vad jag kunde se så ver det välfyllt med "knallar" på golvet och det såldes allt upptänkligt, bilar, kepsar, delar av olika sorter inte minst delar för motorer.. Prydnadsföremål och kläder..
Om man bortser från bilarna som var till salu så var nog dessa jukeboxar bland det dyraste.. Från ca 29 000 och upp till ca 65 000.. Skulle smaka med sådan gammal nostalgi hemma..

Bilar som kan tävla med dem lyxåken vi ser i tv-program fanns också.. Denna Cheva var bara en av flera bilar som var värda multum. Den var inte till salu så jag vet inte priset, men billig är den garanterad inte..

Det fanns ju kontraster också men jag kan tänka mig att det fodras en hel del pengar i plånboken för att äga denna också..

Vågar knappt tänka på hur det kommer att se ut ute på flygfältet i juli, här var kön massiv.. Man ropade ut i högtalarna efter ett tag man varit inne att kön är fortfarande 500 meter.. Och parkerade bilar skall vi inte tala om, men det är något man vet om och får ha överseende med, ingen ide att gnälla..
Så är ju ytan ute på fältet också mångdubbelt så stor så den kommer att sluka en massiv tillströmning, kan stundom ta tid att komma fram bara..

Inga kommentarer:

Väder eller vad?

Det är väl satans så knepigt, idag skall det nästan bli sommarvärme men i morgon om prognosen stämmer vårvärme och kanske inte ens det.. Va...