tisdag 7 mars 2017

Trevliga evenemang.

Det är lite olika evenemang i olika städer, i Lidköping har vi hjulafton och av någon anledning ett evenemang som anknyter till porslin fast det är väldigt lite av det här nu.. Nostalgi kanske..
Men till sommaren kommer "evenemangernas evenemang" hit då tänker jag på Power Big Meet som är världens största utomhusträff för amerikanska bilar. Ett världsunikt evenemang som måste upplevas ”live”!
6-8 juli 2017 firar Big Meet 40-årsjubileum och flyttas på grund av det till det stora Hovby-fältet utanför Lidköping..
Det finns inte många evenemang eller mässor som kan konkurrera med denna men ändå finns det andra bra men mindre mässor.. Som t.ex. den som varit i Skövde där man arrangerat öl- och whiskymässan för andra året i rad på Valhall.. Man uppskattar att strax under 4000 tog sig dit för att avnjuta dessa ädla drycker, eller bara av nyfikenhet..
Hos 30-talet utställare kunde besökarna prova olika sorters öl och whisky, men också andra delikatesser som rom, vodka, ostar, choklad och tobak.. Det måste störa många av våra förmyndare i form av politiker och nykterhetsivrare..
En nyhet var att utställare från de sju mikrobryggerierna samlats i en sal.. Om vilket man skriver att det var en succé och att det var fullt i salen hela tiden..
Bara att önska arrangörerna lycka till och hoppas på fortsättning, men först skall man besöka något som inte går ihop med öl och whisky och det är ovanstående Power Big Meet.. Kanske om man ställer bilen då så kan man avnjuta en kall öl..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...