fredag 17 mars 2017

Stöld på bibblan.

Det händer att jag ibland sitter och läser på bibblan och då har jag märkt att flera ställer ifrån sig både väskor och annat kring borden man sitter..
Det gör väl inget så länge man sitter på plats och har uppsikt.. Men ibland så går folk iväg för att hämta något från hyllorna och då kan det ske att saker försvinner.. Finns det inga andra i närheten då kan det bli problem..
För tyvärr scannar även buset av biblioteken efter offer, så det är ingen skyddad plats.. Vi kan läsa att en kvinna anmälde att hennes dator blivit stulen på stadsbiblioteket i Lidköping.. Enligt polisen rör det sig om en Mac-dator till ett värde av cirka 10 000 kronor.. Och det är inget man tar med en klackspark..
Så var ni än befinner er ute var försiktiga, tyvärr så är vi utsatta på de flesta ställen, även så biblioteket.. Bibblan i Lidköping har eller har haft det bökigt vid vissa tider och då är det lätt att något sker om man inte är försiktig.. Tyvärr är inte denna plats nu för tiden fylld av lugn och ro, fast man önskar det.. Förr behövde man aldrig anlita vakter som såg till ordningen..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...