lördag 4 mars 2017

Tomma lokaler.

Nu när Team Sportia upphör på Änghagens handelsområdet är det viktigt att man finner ny hyresgäst för det finns ingen sämre reklam än en stor yta som gapar tom.. Så började det en gång i tiden på Köpstaden utanför Skara och hur det gick där vet vi alla..
Nu är inte Änghagen i den situationen som Köpstaden var i och området verkar ha framtiden för sig, men likt förbannat så ser det inte bra ut med tom yta.. Det ger liksom en negativ signal..
Tomma lokaler finner vi med jämna mellanrum i centrum, men sällan i typ handelsområden.. Undantaget är Framnäs där f.d. EM möblers lokal stått tom länge nu och har inte hört om någon lösning ännu.. Rykten har gått och går men än finns inget envist rykte..
På tal om rykten så florerar ett lite mer envisare sådant att en restaurang på Skaragatan kämpar för sin överlevnad, hoppas inte för jag har varit där flera gånger och det var bra.. Sist var det helt fullt en lördagskväll..
Sådana här lokaler dyker det upp då och då som sagt i centrum det har vi en viss vana av, men inte ute på handelsområden..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...