torsdag 30 mars 2017

Lundsbrunns kurort.

Det har varit mer eller mindre slut en tid nu med sötebrödsdagarna för Lundsbrunns kurort sedan Migrationsverket tog sin hand från stället..
Det pratas om en nyöppning från ägaren men för det fodras det gäster och hårt arbete för att få dit dem.. Anläggningen är även ute för försäljning och det är nog inte så lätt att få "rätt" pris..
Att det åter skulle öppnas som flyktinganläggning inom en snar framtid är nog inte så troligt.. Så den säkra inkomsten har förbytts i en mindre säker där man får ge sig ut på en tuff marknad..
Det har skvallrats om att Lundsbrunns kurort inte gick så bra innan Migrationsverket kom in i bilden och gav den en respit, så nu blir det till igen att kavla upp armarna eller försöka avyttra verksamheten..
Omdömena på Trip-Advisor om kurorten har varit ljumna så det finns lite att arbeta med om man nyöppnar. Man har även många att konkurrera med..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...