lördag 25 mars 2017

Hospice Gabriel.

– Om vi inte får mer pengar är hela vår verksamhet hotad säger verksamhetschefen för Hospice Gabriel..
Det borde väl sitta i ryggmärgen när politiker skall dela ut pengar till sjukvården att även innesluta denna form av behandling..
Transpersoner som tidigare tvingats sterilisera sig när de bytte kön ska nu kunna få ersättning av staten. Enligt Dagens Nyheter föreslår regeringen att beloppet blir 225 000 kronor.. Det är väl bra ingen skugga över det, men jag undrar om inte 225 000 kronor skulle hjälpa en hel del för Hospice Gabriel!!
Miljarder läggs ner på att ordna flyktingmottagningen, skulle inte en liten spottstyver från detta bord kunna hjälpa till även om det inte har med invandring att göra.. Att minska bidragen till flyktingmottagningen med t.ex. en halv miljon för Hospice Gabriel skulle vara som en piss i havet..
Nu skall inte ting ställas mot varandra, men en ynka liten fördelning av pengar skulle hjälpa människor som har det svårt och behöver stöd, inte en nedläggning.. Ynkligt om så sker

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...