söndag 19 mars 2017

Guldvingen byggs om lite.

Tydligen är det så att man skall börja rota i lokalerna på Guldvingens vårdcentral.. Kommunen skriver på sin hemsida: "Under perioden maj-juni 2017 kommer upphandling av Totalentreprenad gällande ombyggnation av Guldvingen Närhälsan i Lidköping annonseras. Ombyggnationen omfattas till största del av invändiga förändringar med tillhörande installationsarbeten. Förändringarna gäller rumsändringar för expeditioner, personalutrymmen och samtalsrum."
Så det blir väl lite kosmetiskt arbete eller kanske lite praktiskt arbete, för man måste väl ha sett att det behövs förändringar i nuvarande miljö.. Annars hade man väl inte kostat på det några pengar, speciellt inte i tider av ansträngd budget, med många järn i elden för kommunen..
Byggar-bob har bråda tider och inte minst från kommunen skapade projekt. De privata hyresvärdarna verkar snarare fega ur.. Skäms på er..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...