onsdag 15 mars 2017

Ny hyresgäst på Framnäs?

Det har varit lite segt med etableringar av nya butiker på Framnäs.. När man hade danska ägare(Keops) var det i princip stiltje.. De köpte det en gång i tiden av Thunbolaget.. Som senare också sålde Orionhuset..
Det har varit svårt även med nya ägare som är Redito, vilka har byggt upp Trophi Fastighets AB (ägt av Tredje AP-fonden), med en portfölj om ca 100 handelsfastigheter och ett sammanlagt värde på närmare 1,5 mdr kr.. Var några år sedan men det gäller väl fortfarande..
Aberdeen Asset Management har anlitats för att hantera fastighetsförvaltningen. Om det är de som nu beställt en ombyggnad av lokalen där Kapp-Ahl ligger, för där är det byggande på gång..
Man sätter upp en mellanvägg till Kapp-Ahl så det är väl mening det ska bli en ny butik där, vilken får vi snart reda på.. Efter Elon har det inte hänt sså mycket på "nyetableringsfronten" på Framnäs medan på området Ängahgen byggs det för fullt.. Nu senast skall Vänerblommor flytta från Framnäs till Änghagen.. Där är man redan igång och bygger om lokalen på Lindhagsgatan, väntar på bygglov för att kunna starta riktigt..
Som sagt så bökar man nu på en yta som varit Kapp-Ahls precis till vänster om svängdörrarna norrifrån.. Och antingen har man en hyresgäst dit eller så vill inte Kapp-Ahl ha den ytan längre.. Kanske Hjertbergs flyttar in sin spelavdelning och postutdelning! Några gör gällande att det bara är en renovering av lokalerna..

Inga kommentarer:

Fetta!

Vill man ha en specialdesignad registreringsskylt kostar det 5000, har läst om summan 6500 kronor också, vilken summa som är rätt vet jag i...