torsdag 30 mars 2017

Kött säljer bra.

Det är ett satans liv i media bland miljömuppe journalister och andra om att äta kött.. Det skall ni inte köra svenska folk lyssna på vår domedagspredikan..
Men som tur så i detta fall så verkar det som de flesta svenskar inte bryr sig om predikanterna, för gris- och nötköttsproducenterna är de som upplever bäst lönsamhet.. Trots att till och med kedjor som COOP varit ute och moraliserat om att vi inte skall äta kött, men då får vi låta bli att handla där då.. Det skrivs att köttproduktionen har fått en prishöjning tack vare att konsumenterna uppskattar den svenska modellen och ger tusan i gnället från "experter"..
En näring som det också gnällts på är de som producerar mjölk.. Så följaktligen är det hos mjölkproducenterna som vi ser den största positiva förändringen.. Stå på er gott folk och låt belackarna leva i sin bubbla..
Svagast utveckling är det för tillfället bland växtodlingsproducenterna, men de har haft en del goda år bakom sig så det kanske är naturligt.. Så kan de ha dyra maskininvesteringar också.

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...