måndag 20 mars 2017

Bygglov eller inte!

Nu kommer den förhoppningsvis ljuva vår/sommartid och vi agerar olika.. Några har båt man säkert har börjat se över redan, andra har väl börjat rensa i trädgården för att nyttja den, många har väl andra planer och flera skall bara slappa och göra vad som faller in för dagen..
Men så finns det de som skall dra igång något lite större kanske på sin ägandes tomt och då är det inte bara att köra igång i många fall..
Att bygga en liten uteplats eller sätta upp ett genomsiktligt staket behöver man inte söka bygglov för, men bygg inget ogenomträngligt plank bara mot gatan eller grannen.. Flera byggnationer bör man söka bygglov för. Och nu är det alltså hög tid att komma in med ansökningar om man vill bygga i sommar..
De nya Attefallshusen har blivit populära och ska kunna byggas utan lov. Men även där bör man höra av sig till kommunen innan man startar upp byggnationen.. Det finns ett visst mått av byråkrati här..
Man bör ha ett startbesked när man bygger Attefallshus, säger de som vet.. Om du vill veta lite mer kan di läsa HÄR

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...