onsdag 15 februari 2017

Upprustning av badhus i Skara.

Enligt Sklt smids det planer i Skara för ett nytt ändamålsenligt badhus..
Ordföranden i Kultur- och fritidsnämnden sticker ut hakan enligt tidningen:
— Vi ska ju ha Skaraborgs bästa badhus, säger ordföranden Laila Skantz (S)..
Närmare detaljer är ännu inte kända på hur man menar med detta, men ligger det någon sanning i det hela så skall det bli en omfattande upprustning.. Besökarantalet till badhuset i Skara har minskat lite så det är väl till den bakgrunden man får se tankegången..
Och med omfattande upprustning då tänker jag att om man skall nå i närheten av Skövdes satsning så bör man kosta på lite.. Att nå upp till Lidköpings nivå då kan man nedrusta för den har man passerat redan nu..
Då kan politiker i Lidköping sätta in några extrabussar som skjutsar folk till Skara för uppmaningen att söka oss till andra badhus har vi redan fått.. Här i stan är det annat som prioriteras, kan ingen jäkel tänka på nöjen när vi måste ha t.ex. ett nytt reningsverk...

För ett antal år sedan så satsade man stort i badhuset i Lidköping!! Man orkade med en reparation av detsamma. Badhuset hade översvämning.. Massor av smältvatten trängde in från taket och ställde till med skador. En utredning gjordes som pekade på att byggnaden behövde repareras för 6,5 miljoner kronor.. Starkt jobbat!! Den åtgärden måsta väl vara klar..
Kan man inte sätta stora glasfönster på byggnaden och göra den till ett akvarium? Mat i form av maskar finns väl redan? Men skynda på innan byggnaden blir fornminnesförklarad..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...