måndag 27 februari 2017

Träd måste falla.

Om man tänker efter vilket ylande det blev på ett "trädkramarparti" efter lite träd skulle tas ner för en utökad idrottsplats så kan man fråga var de var när det verkligen togs ner träd.. För min del får man ta ner träd både för en idrottsplats och som här nedan.. Men ge tusan i träden runt Nya Stadens Torg..
Men det var väl inte lika prestigefyllt som när man fäller träd här vid sidan Processhuset intill MC Konsult som ligger där Biltema skall bygga, någon gång..
Det har skrivits om att Biltema även vill ta mark i anspråk där Processhuset ligger om det är för en ny placering av Processhuset man fällt träd här.. Mark som ägaren Almqvist köpt av kommunen..
Här har man tagit ner träd för framtida placering av byggnader får man förmoda.. Någonstans i området skall också Lidens handelsträdgård flytta till från Stenhammar, där det skall bli byggnation.. Man planerar bygga en butik på 4.200 kvadratmeter samt skapa parkeringsplatser skrevs det i början av förra året..
Marken är såld kommer inte ihåg till vilka och det har talats om blandad bebyggelse där i Stenhammar med låga och höga hus, upp till tio våningar.. Det återstår väl att se..
Här vid Processhuset har man i alla fall gått fram med motorsågen utan vad jag hört någon har protesterat.. Man kan ofta inte expandera utan någon åverkan, antingen får träd falla eller hus rivas..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...