fredag 3 februari 2017

Propert besök

beroende på vem man frågar naturligtvis, men dock kommer vår Statsminister Stefan Löfven på en snabbvisit.. Det skrivs att han skall presentera en nyhet.. Kanske den att man skall ta insjöfarten på allvar eller(tanken svindlar) ge oss en lokal järnväg värd namnet, tänker då på Kinnekullebanan.. Men när vi har facit så.......
Statsministern har med sig ytterligare två statsråd, landsbygdsminister, Sven-Erik Bucht (S) och miljöminister Karolina Skog (MP).. Landsbygdsministern kan kanske ge något, men en miljöminister kostar bara oss extra pengar att lägga ut.. Oftast till liten nytta..
I Lidköping har man valt Fazer, det företag som varslar om uppsägningar, så han har väl inte valt det mest framgångsrika, kanske skulle då valt Handheld Group AB i stan..
Men nu är det Fazer där en timslång pressträff skall hållas och då kommer väl "nyheten" att presenteras, efter en rundvandring på företaget..
Men en statlig representant kan inte komma till Skaraborg utan att träffa sitt favoritbarn, Skövde där ett offentligt möte på Commerce i centrum kommer att hållas..
Det vore väl nästan en sensation om man släppte den nyheten att man ger lite korvören av den stora pengakarusellen till en liten skitbana som Kinnekullebanan för upprustning och elektrifiering.. Troliga är att den blir vid sin slitna läst..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...