torsdag 23 februari 2017

Nattklubb i Skara.

Inte nog med att Skara slår oss i tillväxtökning nu får man en nattklubb också, mig veterligen finns det väl ingen sådan här!!
Inom kort får Skara en ny nattklubb. Det är den nygamla adressen Klostergatan 8 som kommer vara stället att gå till meddelas det.. Det är väl alltid trevlig med lite nytänkande..
Jag funderade när man hade tagit upp hål i golvet till källaren i Kopparporten där HM låg innan flytten till Orionhuset och man installerat en trappa ner samt en hiss.. Vilket perfekt ställe för en nattklubb tänkte jag, källare och inga fönster perfekt för den miljön och inga som bor över eller vid sidan som kan störas.. Annat än att kan bli lite bökigt ute på Stenportsgatan då den stänger..
Men det lär inte ske med en nattklubb, man sade att "Synoptik" skulle hit men att man istället valde markplan där spelbutiken innan låg, samma hyresvärd så det var väl inte så svårt.. Men efter det dåliga tillflödet på inflyttade till Lidköping behövs alla upptänkliga ting som kan locka folk..
Här står en tom lokal och väntar på en hyresgäst som kan tänka sig att driva sin verksamhet i källarplan.. Den har inte rulltrappa ner men väl en hiss..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...