onsdag 8 februari 2017

Lisa Holms mördare har det hett.

Som man bäddar får man ligga är ett ordspråk..
Det finns uppgifter om att Nerijus Bilevicius, som dömts för mordet på Lisa Holm har misshandlats i fängelset. Media uppger att han har fått hett vatten kastat i ansiktet. Nerijus Bilevicius är intagen på Norrtäljeanstalten och vårdas på en avdelning för sexualförbrytare.. Tänk om han kommit till en vanlig avdelning, då hade nog hett vatten i ansiktet varit en mild behandling..
Inte för att man försvarar våld men man reagerar med lite tillfredsställelse när denna kallblodiga människa får uppleva en del av den skräcken den stackars flickan måste känt ett tag.. Nerijus Bilevicius har flera gånger har hamnat i bråk på Norrtäljeanstälaten och satts i isoleringscell.. Han har dessutom redan beviljats bevakad utevistelse för sjukdom som man säger inte kunde behandlas på anstalten.. Han lider av psoriasis om det var det borde väl en hudläkare kunnat behandla på anstalten..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...